360° fotografie is een moderne en interactieve manier om online uw locatie te tonen.

uw kunt uw potentiële klanten een voorproefje geven van uw locatie wanneer ze uw website bezoeken. Of het nu een restaurant, winkel of showroom betreft waar uw mensen gaat ontvangen of misschien heeft u een (kantoor)pand of woonhuis voor verkoop of verhuur. Al deze locaties zijn geschikt om interactief ten toon te stellen.

 

Bij 360° fotografie wordt er met behulp van specialistische apparatuur een bol-vormige panoramafoto gemaakt. Bij weergave op uw website kunnen uw bezoekers virtueel daarin rond kijken in alle richtingen. Ze krijgen daarbij een realistisch beeld van uw locatie ter plaatse.

Door meerdere 360° foto's aan elkaar te koppelen met zogenaamde 'hotspots' kan tevens een virtuele rondleiding gecreëerd worden waarbij bezoekers virtueel rond kunnen lopen.

Nadat uw aanvraag ontvangen is zal ik contact met u opnemen om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. Dit kan telefonisch of op locatie plaats vinden. Dit gesprek is om eventuele mogelijkheden en vragen met u door te nemen en een afspraak te maken voor de opnames.

Daarna kom ik op de afgesproken tijd bij u op locatie. Ter plaatse wordt er rekening gehouden met camera-standpunten en eventuele storende elementen. Vervolgens zullen er met behulp van speciale foto-apparatuur opnames gemaakt worden van de gewenste locaties. Deze opnames worden later verwerkt om het eindresultaat te produceren.

uiteindelijk ontvangt u van mij bericht zodra de 360° foto's gereed zijn en online geplaatst kunnen worden. De verwerkingstijd is afhankelijk van de door u gewenste opties en de hoeveelheid opnames. u krijg hier uiteraard op voorhand een indicatie van. Natuurlijk ben ik beschikbaar voor ondersteuning bij het online plaatsen van de foto's

Funda biedt makelaars en zelfstandige woningverkopers de mogelijkheid om 360° foto's toe te voegen aan hun object. Dit biedt geïnteresseerden de mogelijkheid om online al een bezichtiging door uw woning te nemen. Tevens biedt het als voordeel voor u dat uw woning hoger in de zoekresultaten wordt weergegeven.

Speciaal hiervoor heb ik een aantrekkelijk geprijsd pakket voor 360° fotografie.

Het opname-proces blijft verder hetzelfde. U krijgt aan het eind het flash-bestand voor op uw eigen website en losse foto's van alle standpunten die u via de funda-website aan de woning kunt koppelen.

(let op: funda brengt zelf extra kosten in rekening voor het toevoegen van 360° foto's aan de woning!)

kijkt u hier voor een selectie aan voorbeelden