Evenementen

 

Concert - Kerst met Glorify

ruim 150 gasten waren er, op deze avond in de Ontmoetingskerk in Ede, getuigen van hoe het kerstconcert van de band Glorify de luisteraars meevoerde op een afwisselende muzikale reis door het kerstverhaal.

 

Kerstwandeling 2011 - Hart voor Veldhuizen

Bijna 500 kinderen en ouders kwamen dit jaar naar de buurt veldhuizen in Ede om met hun lampion te beginnen aan hun reis naar Bethlehem. Onderweg trokken zij langs allerlei mede-reizigers die hen vertelde over het doel van hun tocht. De herders en wijzen uit het oosten maar ook de volle herberg en het engelenkoor konden onderweg bewondered worden. De uiteindelijke bestemming: de Kerststal met Jozef, Maria en het pasgeboren kindje Jezus.

 

Verbouwingsproces Ontmoetingskerk

2 januari 2011 begon het verbouwings- en renovatieproject van de Ontmoetingskerk in Ede. Op verzoek van de verbouwingscommissie is het gehele proces gedurende 5 maanden wekelijks vast gelegd om gemeenteleden en andere geïnteresseerde visueel op de hoogte te kunnen houden.
Naast het verstreken van de normale foto's zijn er ook twee virtuele rondleidingen gemaakt. een tijdens de verbouwing en een na voltooiing van het project. deze tours kunt u hier bekijken.

 

Heideweek 2012 - Heidepark Live en Korenfestival

In opdracht van RDJ Sound and Light uit Ede zijn er tijdens de evenementen Heidepark Live op het spindopplein en tijdens het Korenfestival op het hoofdpodium op het marktplein impressiefoto's gemaakt. RDJ sound and Light verzorgde voor deze evenementen verschillende licht- en geluidsinstallaties.